Itellaga kohaletoimetamine Eestis TASUTA - Rahvusvaheliseks müügiks suletud

Havfrue mereväe džinn

"Legendide vaim"

 

 

 Ingelsk 

Engang for længe side langt ude i havet er vandet så blåt som kronbladene på den dejligste kornblomst, og så klart som det reneste glas. Havet er dybt, og der er et Sørige helt nede i havets bund. En seksten-årig havfrue Ariel er prinsesse af Søriget. Hun er utilfreds med livet i havet. Hun er fascineret af den menneskelige verden. En nat rejser Ariel til havoverfladen for at se en fødselsdagsfejring for prins Eric på et skib. Ariel forelsker sig ja Eric. En voldsom storm ankom, ødelagde skibet og slår Eric ombord. Ariel redder Eric og bringer ham til kysten. Hun synger for sink, men går da han kommer til bevidsthed. Fascineret af mindet om sin stemme, sværger Eric at finde pigen, der reddede og sang for sing. Ariel lover at finde en måde ja slutte sig til ham i hans Verden.

Ursula (Havheksen) indgår en aftale med Ariel om at forvandle hende til et menneske i tre dage i bytte for Ariels stemme, som Ursula putter i en nautilusskal. Inden for disse tre dage skal Ariel modtage "den sande kærligheds kys" fra Eric. Hvis Eric kysser Ariel, forbliver hun permanent som menneske. Ellers vil hun forvandle sig tilbage til en havfrue og tilhøre Ursula. Efter en lang og hård kamp med Ursula og Triton (Kongen af ​​​​havet) ændrer Ariel sig til et menneske. Ariel og Eric bliver kingitus på et skib, og de sejler væk.

 

Inspiratsioon

I dag er den moderne lille havfrue en stærk og selvstændig kvinde, der giver alt, hvad hun kan, for at opfylde sine drømme. Intet kommer nemt, men hvis du hat troen, og du står op for dig selv som individ, vil du have gode Chancer for at få succes.

Dette er inspirationen bag denne gin, og derfor lavede vi den med en Navy styrke på 58,2%, som er det samme som breddegradskoordinaten for byen Kuressaare i Saaremaa hvor vi har vores hovedkontor, det er jo lidt sjovt .

Hope Distillery bruger videnskabelige teknikker til at sikre, at ginens kvalitet er meget høj. Som et eksempel er de fleste æteriske olier i enebær testet pärast destilleerimist (monoterpener alfa-pineen, beeta-pineen, mütseen, limoneen ja sabinen). Vi bruger langt over gennemsnittet af enebær i hver destillation for at bringe disse vigtige æteriske olier over. Du vil se dette, hvis du tilføjer lidt vand i vores gin, så vil det give et lidt tåget look, hvilket indikerer, at det er af meget høj kvalitet. Du kan også se lidt olie på dit glas. Dette er meget normalt i gin af høj kvalitet og muligvis lidt blomsterstøv som de tunge olier har båret med over under destillationen.

Videnskabelige teknikker giver ikke en god gin, men det sørger for, at en del af processen er af høj kvalitet. Det kræver stadig en god næse og mesterlige destilleriblandingsevner at lave høj premium ginkvalitet. Hope Distillery Master destillerier har sin destilleri uddannet fra London og et godt lille partii kobberdestilleri bruges under processerne. I GINDOME bruges kun det allerbedste!

I GINDOME gin bruges både lokale og internationale botanicals. I den lille havfrue gin er de lokale botanicals Juniper, Havtorn og Chaga. Chaga er måske ukendt for mange mennesker. Det er en svamp rig på en lang række vitaminer, mineraler og næringsstoffer. I ginen giver den en let vaniljetone, som passer godt sammen med de andre lokal plukkede botaniske som eks Havtorn.

Mens vi er poe fännid on täiuslik gin ja toonik, bliver vi som et lille partii ginmærke ofte spurgt, om man må drikke ginen ren. Svaret er ja – Väike merineitsi gin er en fantastisk nippe spiritus!

Hvis du foretrækker en gin og tonic, anbefaler vi denne fremgangsmåde:

 

  • Få glasset så koldt som muligt.
  • Tilføj masser og masser af is.
  • Tilføj din Mermaid gin. 1/3
  • Top med din tonic efter eget valg 2/3 (går fint til indisk og middelhavstonic)
  • Giv det en blid omrøring.
  • Top med garniture efter eget valg. (Tørrede citronskiver som eksempel)
  • Nyd (og overvej en gentagelse)
  • Vores mesterdestiller har lavet nogle kokteili forslag til Dry, men de passer også perfekt til Navy-Styrken. Vaata veebist www. gindome. eu

Ajalooline kott Navy gin

Gin har ligesom rom en lang tilknytning til den britiske kongelige flåde. Mens sømændene fik romrationer som en del af deres løn, var gin udelukkende for officialerne.

Napoleonskrigene'i alluvuses oli aseadmiral Horatio Lord Nelson, kes on Plymouthi ametis olnud ohvitser. Der var dog bekymringer for, at spildt gin kunne gøre krudt umuligt at tænde, så grundlæggeren af ​​Plymouth gin, Thomas Coates, skabte Navy Strength gin, stærk nok til at bestå den Britiske Royal Navys bevistest. Dette indebar at opbløde krudt i alkoholen. Hvis alkoholen stadig tændte, var dette et "bevis" på, at det var over 57% ABV, og det var tilladt om bord på skibet. Ved midten af ​​det 18. århundrede leverede Plymouthi piiritusetehas 1. 000 tonni mereväe tugevust kuni Kuningliku mereväeni!

 

Sule (esc)

Hüpikaken

Kasutage seda hüpikakent meililisti registreerumisvormi manustamiseks. Teise võimalusena kasutage seda lihtsa kutsena tegevusele koos lingiga tootele või lehele.

Vanuse kinnitamine

Sisestusklahvi klõpsamisega kinnitate, et olete alkoholi tarbimiseks piisavalt vana. 18+

Otsing

Ostukorv

Teie ostukorv on hetkel tühi.
Osta nüüd