Itellaga kohaletoimetamine Eestis TASUTA - Rahvusvaheliseks müügiks suletud

Vana Tom Gin

"Spirit of Legends"

 

  Ingelsk

Der leiab en hav af sjove Old Tom historier, vi skal nævne en af ​​den tema.

En gang for længe siden (og som nu) var gin tidens drik. Den var tilsat en del sucker for at gøre den drikkelig – men den var utrolig populær. Det var så populær drik, at den britiske regering forsøgte at stoppe det voldsomme salg af gin ved at beskatte det kraftigt. Dette stope selvfølgelig ikke datedens gin-tørstige briter, og så i stedet for at ginindustrien uddøde, bevægede den sig simpelthen under jorden væk fra lovens nysgerrige øjne.

Sådan blev navnet Old Tom Gin født. For at lade spillerne vide, hvor de kunne få fat i noget gin, blev sorte trækatte (Old Tom) monteret på ydervæggene af de virksomheder, der stadig solgte deres elskede gin. Under kattens pote var der en pengeslot, som folk kunne bruge til at ligge deres kontanter ned i og til gengæld ville der komme tilbage gin skænket af bartenderen bag døren.

I dag lever vi i en foranderlig verden. Viirus kom og forsøgte at stoppe verden. Det forsøgte at stoppe vores sædvanlige vaner og levevis. Restauranter og barer er lukkede, natklubber er tomme. Men et eller andet sted spiller musikken stadig, et eller andet sted kan du være den, du vil være. Saate nautida yndlingsi gincocktaili. Du skal bare finde den sorte mystiske kat, der fører dig til hvorhen du vil...

Hvis du vil lave en god cocktail, kan du bruge de samme opskrifter, som vores mesterdestilleri har foreslået til London Dry. Kui vana Tom on näinud, on see fantastiline. Prøv dem, tag et kig www.gindome.eu

Sule (esc)

Hüpikaken

Kasutage seda hüpikakent meililisti registreerumisvormi manustamiseks. Teise võimalusena kasutage seda lihtsa kutsena tegevusele koos lingiga tootele või lehele.

Vanuse kinnitamine

Sisestusklahvi klõpsamisega kinnitate, et olete alkoholi tarbimiseks piisavalt vana. 18+

Otsing

Ostukorv

Teie ostukorv on hetkel tühi.
Osta nüüd