For Gin School go to shop or contact Margit +372 514 7551

Old Tom Gin

"Spirit of Legends"

 

  Engelsk

Der finds en hav af sjove Old Tom historier, vi skal nævne en af den her.

En gang for længe siden (og som nu) var gin tidens drik. Den var tilsat en del sucker for at gøre den drikkelig – men den var utrolig populær. Det var så populær drik, at den britiske regering forsøgte at stoppe det voldsomme salg af gin ved at beskatte det kraftigt. Dette stoppede selvfølgelig ikke datidens gin-tørstige briter, og så i stedet for at ginindustrien uddøde, bevægede den sig simpelthen under jorden væk fra lovens nysgerrige øjne.

Sådan blev navnet Old Tom Gin født. For at lade spillerne vide, hvor de kunne få fat i noget gin, blev sorte trækatte (Old Tom) monteret på ydervæggene af de virksomheder, der stadig solgte deres elskede gin. Under kattens pote var der en pengeslot, som folk kunne bruge til at ligge deres kontanter ned i og til gengæld ville der komme tilbage gin skænket af bartenderen bag døren.

I dag lever vi i en foranderlig verden. Virus kom og forsøgte at stoppe verden. Det forsøgte at stoppe vores sædvanlige vaner og levevis. Restauranter og barer er lukkede, natklubber er tomme. Men et eller andet sted spiller musikken stadig, et eller andet sted kan du være den, du vil være. Du kan få din yndlings gincocktail. Du skal bare finde den sorte mystiske kat, der fører dig til hvorhen du vil...

Hvis du vil lave en god cocktail, kan du bruge de samme opskrifter, som vores mesterdestilleri har foreslået til London Dry. Brug af denne Old Tom tilføjer bare flere fantastiske smage. Prøv dem, tag et kig på www.gindome.eu

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol. 18+

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now